U bevindt zich hier: Home » Zonwering Roosendaal

Geerts Zonwering Roosendaal  is een jonge onderneming in de buurt van Roosendaal. Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van levering, montage, onderhoud en reparatie van alle soorten zonwering en rolluiken. Wij zijn gevestigd in de plaats Klundert en bieden levering, service en ook onderhoud aan uw zonwering in Rosendaal en omgeving.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Garagedeuren
  • Rolluiken
  • Buitenzonwering
    Zoals: Markiezen, screens, knikarmschermen, uitvalschermen, buiten jaloezieën.
  • Overkappingen

Kortom: Bij Geerts Zonwering roosendaal bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van kwaliteitszonwering. Voor buiten zonwering en garagedeuren.

Advies, levering en montage in Roosendaal

Rolluiken, screens, markiezen, schaduwdoeken en horren kunnen uw woongenot in Roosendaal sterk verbeteren. Maar dan moet het wel het juiste product zijn, voldoen aan uw verwachting, uw eisen en uiteraard uw budget. Wij adviseren u graag hierbij. We zijn op de hoogte van de nieuwste  trends en praktische snufjes van de meeste merken. Samen bekijken we bij u thuis de mogelijkheden en doen daarna vrijblijvend een voorstel.

Onderhoud in Roosendaal

Omdat uw zonwering of rolluik in Roosendaal veelvuldig wordt blootgesteld aan verschillende en soms extreme weersomstandigheden is onderhoud noodzakelijk. Bij regelmatig onderhoud heeft u minder slijtage en een langere levensduur. U kunt voor onderhoud op locatie in Roosendaal terecht bij Geerts Zonwering.

Reparatie en Onderdelen zonwering in Roosendaal

Geerts Garagedeuren is er ook voor het  onderhoud aan uw zonwering. Of als uw zonwering niet goed werkt of is uw doek versleten, wij repareren uw zonwering en vervangen het doek. Tevens repareren wij rolluiken en garagedeuren. En kunt u ook bij ons terecht voor onderdelen en advies.

 

Interesse?

Wilt u meer informatie over zonwering Roosendaal en mogelijkheden van onze  producten of diensten? Kom langs in onze showroom of vul  ons Contact Formulier in of bel ons op tel 0168 700555 of 0624664876. Wij staan u graag te woord.

contactformulier-button

Zonwering roosendaal

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)