U bevindt zich hier: Home » Zonwering in Steenb…

Een zonwering in Steenbergen?

Zoekt u naar een bedrijf waar u terechtkunt voor zonwering in Steenbergen ? Dan bent u bij Geerts Garagedeuren op de juiste adress. Wij zijn al meerdere jaren actief in het vak en hebben dus de kennis in huis om u uitstekend van dienst te zijn. Wij vertellen u graag meer over onze systemen. Daarnaast bieden wij u in Steenbergen ook diverse andere producten naast zonneschermen, zoals horren en garagedeuren. Wij hebben inmiddels al verschillende particuliere en zakelijke klanten naar tevredenheid mogen helpen. Bent u de volgende?

Zonwering in Steenbergen

Wat bieden wij u?

Wilt u graag zonwering in Steenbergen dan heeft u bij ons de keuze uit een ruim aanbod. Niet alleen bieden wij u een uitgebreid assortiment aan producten in Klundert, maar kunnen wij ook diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het repareren van uw zonwering of het onderhoud hiervan. U vindt in ons assortiment onder andere:

  • Buiten-zonwering: zonneschermen, verandazonwering en screens
  • Binnen-zonwering: lamellen, vouwgordijnen en facet shades
  • Buitenleven terrasoverkappingen of vrijstaande zonwering in Steenbergen

Meer weten over ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u hierover graag meer.

Wij leveren kwaliteit

Of u nu kiest voor rolluiken of een vorm van zonwering, wij bieden u altijd hoogwaardige producten in Steenbergen. Daarom vindt u bij ons alleen merken die bekend staan om het feit dat zij kwaliteit leveren. Een paar hiervan zijn: Dickson, Stobag en Solid Screen. Ook vinden wij het belangrijk om u een goede service te bieden in Steenbergen. Zo geven wij u graag vrijblijvend advies. Hiervoor kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom, maar onze medewerkers kunnen ook naar u toekomen. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over onze zonwering? Of een van onze andere diensten in Steenbergen? Neemt u dan gerust contact op. Wij bespreken graag met u hoe wij u van dienst kunnen zijn. Ook wanneer u een afspraak wilt maken, staan wij graag voor u klaar. Telefonisch bereikt u ons op 0167-769008 / 06-24664876. Stuurt u liever een email? Dan kan dit naar info@geerts-garagedeuren.nl of vul het formulier op onze contactpagina in. Onze medewerkers reageren dan zo snel mogelijk op uw bericht. Wij zijn uw adres voor zonwering in Steenbergen.

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)