U bevindt zich hier: Home » Zonwering » Zonnescherm Estate

Een knikarm Zonnescherm is de meest voorkomende zonwering voor boven het terras. In een handomdraai tovert u met een dergelijk zonnescherm het terras om in een koele verblijfplaats in de zomer.
Geerts Garagedeuren levert en monteert Estate zonneschermen. Estate bouwt kwaliteits zonneschermen in 5 modellen met diverse eigenschappen. Naast de verschillende zonneschermen kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Tevens zijn er voor het zonnescherm diverse motieven en kleurendoeken beschikbaar.

Geerts Garagedeuren heeft verschillende typen knikarmschermen. Belangrijk is daarbij is de staat van de muur. De zonneschermen kunnen gemonteerd worden met kapsteunmontage of met onbeperkte steunenmontage. Laat u adviseren door een van onze adviseurs.

Semi-cassette (open cassette, beschermt wel het doek)estate_terrasschem

– ST-1500

100% cassette (volledig gesloten cassette)
– ST-2000
– ST-2500
– ST-3500
– ST-4500

 

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)