U bevindt zich hier: Home » Zonwering » pergola zonwering

Beschermd genieten van uw terras

Pergola zonwering is een open dak constructie, welke grote oppervlakken kan overschaduwen en geeft uw terras een ruimtelijke luxe uitstraling. Een pergola kan grotere oppervlaktes bereiken dan met een standaard zonnescherm.

Montage Zonwering

Voor de montage bent u  niet gebonden aan een gevel van de pergola en is het een uitkomst voor gevels welke in onvoldoende staat is voor een zonnescherm. Onze Pergola Zonwering kan vrij gemonteerd worden of  op uw bestaande Pergola. Een Pergola zonwering kan heel praktisch zijn in bepaalde situatie’s, het is een solide aluminium kwaliteit zonwering welke bijvoorbeeld een uitkomst is aan een muur welke te zwak is om een standaard zonwering aan te houden.

Pergola als zonnescherm

Een Pergola zonwering als een zonnescherm voor je terras toepassen. Dan zijn er 2 staanders waarvan de voorlijst met doek over de geleiders geschoven wordt door middel van een gasveersysteem waardoor zonweringsdoek onder constante spanning staat. Onze Pergola zonwering hebben wij van Suncircle en kunnen allen worden voorzien van  acryldoeken van de merken Dickson en Swela of  Soltis 86 doek.

Contact

Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte voor zonwering wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 769008 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Pergola zonwering

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)