U bevindt zich hier: Home » Zonwering » Knikarm T2200

Ook de Knikarm T2200 doet zijn naam eer aan. Een mooie gesloten cassettesc, wat een compact geheel vormt en beschermd wordt tegen vuil en wind.
De bevestigingsmaterialen aan de zijkant zijn weggewerkt, door mooie zijkappen. Uiteraard is bij de HZ-T2200 ook weer gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen En kan in diverse afmetingen worden gemaakt met een afmeting tot 5,5 meter breed en  3 meter uitval. dit maakt de knikarm T2200 voor vele woningen een passend zonnescherm. waar u jaaren onder kunt genieten een top model.

De knikarm T2200 is voorzien van zwaar veredelde stalen veren die zorgen voor een optimale doekspanning. Ook an de Knikarm T2200 worden voorzien van verlichting en / of verwarming. Voor maximaal comfort kunt u een zon/windautomaat laten installeren.

De terrasschermen kunnen in diverse breedtes en met verschillende uitvallen geleverd worden.

Onze terrasschermen kunnen worden voorzien van handbediening en electrische bediening.

  •  De knikarm T2200 is CE-gecertificeerd
  •  Doek keuze uit de Swela, Dickson en Sattler collectie
  •  Electrische terrasschermen zijn standaard voorzien van Somfy motor
  •  Op de Knikarm D2200 terrasschermen geven wij 7 jaar garantie
  •  Standaard kleuren Crème-wit/RAL 9001 en Black Metallic structuurlak

 

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt voor een Knikarm T2200. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

knikarm T2200

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)