U bevindt zich hier: Home » Zonwering » Knikarm T2500

SunCircle Knikarm-T2500

De Knikarm-T2500 is een geslot en cassette scherm.Dit houdt in dat er geen invloeden van buitenaf naar binnen kunnen komen als het scherm gesloten is.De knikarm T2500 heeft een elegant slank model. Dit scherm heeft een maximale breedte van 5 meter en een maximale uitval van 3 meter. Wanneer uw muur niet draagkrachtig genoeg is, kan dit scherm ook aan het plafond gemonteerd worden. Dus zowel wand- als plafondmontage is mogelijk. Er is keus uit 2 standaard omkasting kleuren. Zo kunt u kiezen voor crème-wit (RAL 9001) en black metallic structuur. Om uw scherm nog verder te personaliseren, heeft u een ruime keuze uit doeken. SunCircle heeft tevens een eigen collectie zonweringdoeken, waardoor er altijd een perfect doek gekozen wordt.

De knikarm T2500 is voorzien van zwaar veredelde stalen veren die zorgen voor een optimale doekspanning. Ook an de Knikarm T2500 worden voorzien van geïntregeerde verlichting en / of verwarming. Voor maximaal comfort kunt u een zon/windautomaat laten installeren.

De terrasschermen kunnen in diverse breedtes en met verschillende uitvallen geleverd worden.

Onze terrasschermen kunnen worden voorzien van handbediening en electrische bediening.

  •  De knikarm T2500 is CE-gecertificeerd
  •  Doek keuze uit de Swela, Dickson en Sattler collectie
  •  Electrische terrasschermen zijn standaard voorzien van Somfy motor
  •  Op de Knikarm D3400 terrasschermen geven wij 7 jaar garantie

 

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt voor een Knikarm T2500. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Zonwering roosendaal

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)