U bevindt zich hier: Home » Zonwering » BUITENJALOEZIEEN
Buitenjaloezieën werden voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonhuizen toe te passen.

Geerts Garagedeuren biedt zowel voor de projectwereld als privé sector buitenjaloezieën:

Raffstore, deze buitenjaloezie wordt in een standaard rolluikkast gemonteerd waardoor deze niet alleen eenvoudig  te monteren is maar ook nog eens mooi aansluit op andere producten zoals rolluiken of screens.

Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan een buitenjaloezie? Een buitenjaloezie heeft onder andere de volgende voordelen:


Bescherming tegen zonverblinding
Buitenjaloezieën beschermen u tegen schitteringen en stralingswarmte door de wendbare lamellen is de actuele lichtverhouding aan te passen. Door het vrije zicht naar buiten wordt een mogelijk opgesloten gevoel weggenomen. Het is zo eenvoudig om van de buitenjaloezieën te genieten en daarbij toch vrij zicht te hebben.

Bediening buitenjaloezieën
buitenjaloezieën worden standaard voorzien van een Somfy io motor die zich eenvodig laat bedienen door een afstandsbediening met een scrol voor het tuimelen van de lamellen.somfy scrol Teven is het mogelijk om in combinatie met een Tahome box de buitenjaloezieën met een smartphone of tablet te bedienen.

Showroom buitenjaloezieën
Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 en is geopend op vrijdagen van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdagen van 9:00 tot 13:00 uur.

Meer informatie over buitenjaloezieën 
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contact Formulier in of bel ons op. Wij staan u graag te woord.

contactformulier-button

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

 

 

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)