U bevindt zich hier: Home » Domotica » Fibaro deur / raam…

59.99

De Fibaro deur / raam sensor sensor 2 is een Z-Wave Plus compatibel magneetcontact, aangedreven door een batterij. De functionaliteit van 2 apparaten wordt gecombineerd (magneet en temperatuursensor) in een gemakkelijk te gebruiken product.

Geïnteresseerd in de Fibaro deur / raam sensor? U kunt hem direct bestellen of contact met ons opnemen voor deskundig advies en antwoord op al uw vragen.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Fibaro deur / raam sensor versie 2

De Fibaro deur / raam sensor is een batterij aangedreven, Z-Wave Plus compatibel magneetcontact. Het combineert de functionaliteit van 2 apparaten (magneet en temperatuursensor) in een gemakkelijk te gebruiken product. De Fibaro deur / raam sensor kan worden gebruikt om te controleren of een deur, raam, de zonwering of garagedeur wordt geopend of gesloten.

Werking Fibaro deur / raam sensor

De Fibaro deur / raam sensor bestaat uit twee elementen. Een van de delen dient op het bewegende deel van het venster of de deur te worden gemonteerd. Het andere deel wordt geplaatst op het frame. Het apparaat dient middels een afstandsbediening of een andere Z-Wave controller in een Z-Wave netwerk te worden opgenomen. Wanneer een actie wordt gedetecteerd, stuurt de sensor een signaal naar de Z-Wave-netwerk main controller.

De Fibaro raam / deur sensor meld of de deur of het raam open of dicht gaat aan het basisstation van Z-wave. Met deze gegevens kunt u verschillende zaken regelen. Denk hierbij o.a. aan de verlichting automatisch bedienen, de verwarming uitschakelen wanneer het raam lang openstaat enz.

Voordelen van de Fibaro deur / raam sensor

Waarom het kopen van de Fibaro deur / raam sensor versie 2 een goed idee is? Hieronder vindt u enkele voordelen van dit product:

  • Het model is kleiner dan het vorige model
  • Er zit een ingebouwde temperatuursensor in
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Raam / Deur sensor d.m.v. magneet contact
  • Betere en stabielere behuizing

U kunt de Fibaro deur / raam sensor eenvoudig bestellen via onze webshop, betalen kan d.m.b. iDeal of Paypal. Voor vragen of advies kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)