Samen met de ThermoCarbon behoren de ThermoSafe en de ThermoSafe Hybrid tot een nieuwe generatie. Dit zijn deuren met een elegante uitstraling, uitstekend isolerend en bijzonder veilig met standaard inbraakwerende veiligheidsuitrusting. Daar komen de voordelen van aluminium nog bovenop; een zeer goede geluiddemping, grote stabiliteit en onderhoudsarm. Aluminium deuren zien er na jaren nog als nieuw uit. U kiest zelf uw motief en kleur en bepaalt daarmee zelf de uitstraling van uw entree. Van strak en modern tot klassiek en chique.

1/ Veilig

Vijfvoudig slot en splintervrije beglazing

Het is belangrijk dat u zich veilig voelt in huis. De ThermoSafe en ThermoSafe Hybrid zijn met een vijfvoudig slot bijzonder inbraakwerend. Wanneer de deur gesloten wordt, draaien drie stalen haken en twee grendels in stalen slotplaten. Bovendien is de scharnierzijde beschermt tegen optillen. Ook de beglazing draagt bij aan de veiligheid. Bij een mogelijke breuk blijven de glassplinters aan de inliggende folie kleven, zodat niemand gewond raakt. Ook wordt doorgrijpen op deze manier praktisch onmogelijk.

2/ Uitstekende warmte-isolatie

Besparen op uw energierekening

Met de ThermoSafe en ThermoSafe Hybrid verliest u bijzonder weinig warmte! De voordeur heeft u een U-waarde tot 0,8 W/m²K. Dit komt onder andere door een thermisch onderbroken 80 mm aluminium deurkozijn. Bij deuren met beglazing wordt de beglazing inliggend in het deurblad vastgeschuimd. Deze gepatendeerde oplossing stqat garant voor een nóg betere warmte-isolatie.

3/ Elegant

Deurblad zonder zichtbare omlijsting

Doordat de omlijsting die gewone voordeuren hebben bij de ThermoSafe niet zichtbaar is, ontstaat er een ruime en mooie aanblik. Het binnenaanzicht is bovendien in harmonie met de binnendeuren in uw huis. Eén extra pluspunt bij de ThermoSafe Hybrid is de hoge vormstabiliteit ook bij grote temperatuurschommelingen. De roestvrij stalen plaat aan de buitenkant voorkomt kromtrekken .

© 2020 - Geerts Garagedeuren