Er zijn weinig voordeuren die zich kunnen meten met de ThermoCarbon. Deze elegante voordeur behoort tot de absolute top onder de aluminium voordeuren. Met een negenvoudig slot, verborgen scharnieren en drie- tot viervoudige splintervrije beglazing beschikt de ThermoCarbon over een bijzonder hoge veiligheidsuitrusting. Niet minder opvallend is de uitstekende warmte-isolatie. Met een U-waarde van maximaal 0,47 W/m²K is deze voordeur geschikt voor ultrazuinige woningen. Naast een hoge geluiddemping biedt de ThermoCarbon alle voordelen die horen bij een aluminium deur. Kies het design dat aansluit bij uw smaak en de gevel van uw huis.

1/ Geruststellend veilig

Maximale warmte-isolatie

De ThermoCarbon is onze isolatiekampioen. Met een U-waarde van maximaal 0,47W/m²k verliest u nauwelijks warmte. Dit komt mede dankzij het 100 millimeter dikke deurblad, het met carbon-glasvezels versterkte vleugelprofiel en de meervoudige thermische isolatiebeglazing. Deze deur is bijzonder geschikt voor zogenaamde ‘passiefhuizen’. Dit zijn ultrazuinige woningen die bij wet een maximale U-waarde van 0,8 mogen hebben. Daar duikt de ThermoCarbon ruimschoots onder! Een zeer aantrekkelijke deur als u wilt besparen op uw energiekosten.

2/ Ongekende veiligheid

De hoogste veiligheid voor u en uw gezin

De ThermoCarbon biedt ultieme beveiliging met slechts één draai van de sleutel. Het negenvoudige slot bestaat uit vijf stalen draaigrendels en vier stalen pennen. De rozet in het deurblad beschermt de profielcilinder tegen doorboren en de verborgen liggende scharnieren zijn tegen optillen beveiligd. De dikke, gelaagde splintervrije beglazing beschermt van binnen en buiten tegen snijwonden en bemoeilijkt bovendien doorgrijpen. Met de ThermoCarbon kiest u de beste voordeur op het gebied van veiligheid!

3/ Aan alles gedacht

Design handgrepen

Onze deuren zijn standaard met roestvrijstalen handgrepen uitgerust. U kunt ook kiezen voor een geïntegreerde handgreep die u op de kleur van uw deur kunt afstemmen.

Verdekte scharnieren

De scharnieren van de ThermoCarbon zijn zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van de deur niet te zien. Een smaakvolle en veilige oplossing.

Absolute top in veiligheid

De ThermoCarbon heeft standaard een tegen inbraak beveiligde profielcilinder en RC3 -en optioneel RC4-gecertificeerde veiligheidsuitrusting. Zorgvuldig getest en door politiediensten aanbevolen.

© 2020 - Geerts Garagedeuren