De stalen/aluminium Thermo65 voordeur heeft standaard een inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting. Dankzij de uitstekende warmte-isolatie bespaart u energie. Leverbaar in een uitgebreide keuze in motieven, decors en kleuren. Vanzelfsprekend is iedere deur van hoge kwaliteit. U heeft met deze deur een stijlvol visitekaartje voor uw woning.

1/ Veilig

Meervoudige vergrendeling

Onze deuren geven u een veilig gevoel. Ze zijn standaard voorzien van een inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting. Daarnaast wordt de scharnierzijde beveiligd door een over de volledige deurhoogte doorlopende veiligheidsrail. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen.

2/ Energie-besparend

Houdt de warmte in huis

Dankzij het dikke volgeschuimde deurblad hebben de Thermo65 deuren een hoge warmteisolatie. Tegenwoordig mag de U-waarde van een deur niet hoger zijn dan 1,65 W/m²·K. Deze waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. Onze deuren voldoen ruimtschoots aan deze eis met een U-waarde tot ca. 0,87 W/m²·K. Zo blijft de warmte in huis en bespaart u energie!

3/ Stijlvol

Een mooie deur

De Thermo65 voordeuren overtuigen door een modern design. De omlijsting is zowel aan de binnen- als de buitenkant niet zichtbaar en dat geeft de deur een ruime en elegante aanblik. Het vlakke deuraanzicht past bovendien uitstekend bij uw binnendeuren. U kiest de kleur en het motief dat het beste past bij uw gevel.

© 2020 - Geerts Garagedeuren