Voordeur Thermo65

De stalen/aluminium Thermo65  heeft standaard een inbraakwerende RC2-veiligheidsuitrusting. Dankzij de uitstekende warmte-isolatie bespaart u energie en u heeft met deze deur een stijlvol visitekaartje voor uw woning.

Voordeur ThermoSafe / ThermoSafe Hybrid

Samen met de ThermoCarbon behoren de ThermoSafe en de ThermoSafe Hybrid tot een nieuwe generatie. Dit zijn deuren met een elegante uitstraling, uitstekend isolerend en bijzonder veilig. Daar komen de voordelen van aluminium nog bovenop; een zeer goede geluiddemping, grote stabiliteit en onderhoudsarm.

Voordeur ThermoPlan Hybrid

Als u hoge eisen stelt aan veiligheid, warmte-isolatie en technische uitrusting en bovendien veel waarde hecht aan een exclusief aanzicht van uw huis, dan maakt u met de ThermoPlan Hybrid de juiste keuze.

Voordeur ThermoCarbon

Er zijn weinig voordeuren die zich kunnen meten met de ThermoCarbon. Deze elegante voordeur behoort tot de absolute top onder de aluminium voordeuren. Met een negenvoudig slot, verborgen scharnieren en drie- tot viervoudige splintervrije beglazing beschikt de ThermoCarbon over een bijzonder hoge veiligheidsuitrusting.

© 2020 - Geerts Garagedeuren