U bevindt zich hier: Home » Vleugeldeuren in…

Bent u op zoek naar Vleugeldeuren in Etten Leur van Duitse kwaliteitsgarantie? Dan bent u bij Geerts Garagedeuren aan het goede adres. U vindt ons onder andere in de regio Etten Leur.

Op het gebied van vleugeldeuren in Etten Leur voor uw woning is de naam Geerts Garagedeuren al vele jaren een begrip. Novoferm producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd in uiterst gespecialiseerde fabrieken. Gedegen opgeleide medewerkers werken intensief aan nieuwe producten, progressieve ontwikkelingen en detailverbeteringen. Duurtesten onder reële omstandigheden zorgen voor uitgekiende serieproducten met Novoferm kwaliteit. Om die reden krijgt u bij Bij Geerts Garagedeuren op Novoferm openslaande garagedeuren in Etten Leur tien jaar fabrieksgarantie.

Bezoek Geerts Garagedeuren in Klundert

Geerts Garagedeuren is oficieel Novoferm dealer en specifiek gericht op Openslaande vleugeldeuren in Etten Leur voor de particuliere markt. Als Novoferm dealer zijn wij gespecialiseerd in de verkoop, montage en service van Novoferm duoport vleugeldeuren in Etten Leur. Als Novoferm dealer in uw regio helpen wij u bij de keuze voor een garagedeur die het beste bij uw woning en wensen past. De deur kunt u aanpassen aan uw individuele wensen. Eventueel uitgerust met een politie keurmerk klasse 2 voor nog meer veiligheid.

Als Novoferm dealer adviseren wij u over de uitvoering die voldoet aan uw eisen voor kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort. Bovendien heeft u voor de technische uitrusting en het design uitgebreide keuzemogelijkheden. Zo vindt u altijd de garagedeur die het beste bij uw woning past. Kortom, Geerts Garagedeuren is een vertrouwd adres in de regio Roosendaal voor advies bij u thuis of vanuit de schitterend ingerichte showroom in Klundert.

Garage vleugeldeuren in Etten Leur kopen? Bezoek onze showroom

Onze showroom ligt op circa 15 km van Etten Leur. Zo hoeft u niet ver te reizen. Ook komen wij graag bij u thuis voor opmeting ter plaatse en vakkundig advies, optimaal afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Service in Roosendaal

Onze ervaren monteurs verzorgen een vakkundige montage van uw nieuwe openslaande garagedeuren in Etten Leur. Desgewenst regelen wij ook de demontage en milieuvriendelijke verwijdering van uw oude deur. Voor het verlenen van service zijn we snel ter plekke in Roosendaal. Wij garanderen dat u jarenlang kunt genieten van uw Novoferm garagedeur.

U heeft de keuze

Vleugeldeuren in Etten Leur zijn er in diverse uitvoeringen en opties, zoals een gasdrukveer om de deur open te houden en het  laatste stukje voor sluithulp voor optimaal bedieningsgemak. Ook is er een mogelijkheid voor een thermische onderbroken kozijn voor optimale isolatie

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)