U bevindt zich hier: Home » verschil tussen…

Het verschil tussen een terrasoverkapping of een veranda

Er zit weinig verschil tussen een veranda en overkapping, er wordt doorgaans per regio een andere benaming aan gegeven. Graag lichten wij het verschil toe tussen een terrasoverkapping of een veranda toe.

 

Terrasoverkapping en veranda

Het verschil tussen een terrasoverkapping en een veranda is de plaats waar hij staat, een veranda wordt altijd aan één zijde van een woning gemonteerd terwijl een terras overkapping vrij kan staan op ieder gewenste plaats. Eén ding hebben ze gemeen, het gaat om een lichte bouw op palen die meestal vervaardigd wordt uit aluminium of hout en zijn er diverse mogelijkheden wat betreft dakbedekking. Het kan een volwaardige dakconstructie zijn in de stijl van uw woning, een dak van glas, polycarbonaat, doek of een natuurlijk dak met planten en bloemen. Een terrasoverkapping is in Nederland vaak vergunningsvrij te bouwen.

 

 

Conclusie

Verschil tussen een terrasoverkapping of een veranda. Is eigenlijk de plaats waar hij wordt gemonteerd. Een veranda is altijd een terrasoverkapping maar niet iedere terrasoverkapping is een aan woning vastgebouwde veranda. Een ding staat vast of u nu een Terrasoverkapping of een veranda in uw tuin heeft staan zult u vaker en langer in uw tuin zitten.

Veranda

Veranda

Deponti-vrijstaande-terrasoverkapping-Ribolla

vrijstaande-terrasoverkapping

 

 

 

 

 

 

Heeft u nog vragen over een Terrasoverkapping of een Veranda of heeft u interesse om een Terrasoverkapping of een veranda in uw tuin te laten plaatsen, vul dan het offerte formulier in. Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)