Universele ontvanger voor poorten en garagedeuren. Achteraf is het vaak lastig om een nieuwe afstandsbediening voor uw bestaande deur of poort te vinden. De code van uw systeem is uniek en niet altijd te kopiëren. Op de pagina universele handzenders vind u een lijst handzenders die te kopiëren zijn. Maar de Universele ontvanger in natuurlijk ook toepasbaar als u verschillende deuren en poorten met 1 afstandsbediening wilt gaan bedienen.

Speciaal voor de systemen die niet te kopiëren zijn hebben we een Universele ontvanger welke overal toepasbaar is. De ontvanger werkt op 24 volt AC/DC dit is op 90% van alle besturingen van garagedeuren en poorten aanwezig. Maar er zijn natuurlijk ook losse voedingen verkrijgbaar.

Na de montage van de Universele ontvanger kunnen er weer nieuwe handzenders worden aangeleerd. Het bestaande systeem blijft gewoon functioneren. Op de Universele ontvanger kunnen tot 150 handzenders worden ingesteld, dit maakt de ontvanger ook geschikt voor plaatsen met veel gebruikers.

U vind deze Universele ontvanger ook in onze webshop