U bevindt zich hier: Home » Terrasoverkapping…

Terrasoverkappingen

Uw tuin is het verlengstuk van je huis. Met het eerste streepje zon kunt u al buiten zitten, zeker met onze terrasoverkappingen. Deze zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar, want elke tuin is anders. En elke smaak is anders, want de één vindt een houten terrasoverkapping mooi, terwijl de ander liever kiest voor een glazen overkapping voor een wat luxere uitstraling. Er zijn zelfs overkappingen die helemaal vrijstaand kunnen worden neergezet.

Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, met onze terrasoverkappingen weet u dat u goed zit. Letterlijk en figuurlijk! Zo kunt u nog langer genieten van het buitenseizoen, terwijl u eerder wellicht bij een beetje wind alweer naar binnen ging. Dat is verleden tijd met onze terrasoverkappingen, want hiermee is uw terras overdekt. Dus ook als het regent, kunt u comfortabel in de tuin zitten, al dan niet met een drankje erbij. Dat wordt het hele jaar door op en top genieten!

Showroom
Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 en is geopend op vrijdagen van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdagen van 9:00 tot 13:00 uur.

Meer informatie en contact
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contact Formulier in of bel ons op. Wij staan u graag te woord.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)