U bevindt zich hier: Home » Terrasoverkapping…

 

Bent u opzoek naar een terrasoverkapping Bosschenhoofd,. Kies dan voor de aluminium toepassingen van Geerts Garagedeuren, waarmee u maximaal profiteert van de gunstige eigenschappen van deze Terrasoverkapping. U heeft nauwelijks omkijken naar het onderhoud van onze terrasoverkapping, doordat wij u een hoogwaardige oplossing aan bieden.

 

Aluminium terrasoverkapping

De aluminium terrasoverkapping in Bosschenhoofd is standaard voorzien van een dikke goot voor extra stabiliteit. Bovendien is de goot hoog genoeg, waardoor er geen zicht op de dakplaten ontstaat en de overkapping ezijn mooie uiterlijk krijgt. Wij vertel u graag meer over onze aluminium oplossingen die we kunnen bieden.

 

Overkapping met vast of beweegbaar dak

Uiteraard kunnen we zorgen voor een terrasoverkapping in Bosschenhoofd, maar u kunt daarnaast gebruik maken van een beweegbaar dak. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of kijk eens rond op onze site voor de mogelijkheden.

 

Geerts-Garagedeuren-Novoferm-Piazzaofferte aanvragen

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

 

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)