U bevindt zich hier: Home » slimme woning in…

Wat is een slimme woning in Zevenbergen? Er wordt veel over gesproken, maar wat doet het nu echt. Om u een idee te geven maak ik enkel vergelijkingen met de auto industrie, omdat de slimme auto al bekend is of misschien al in uw bezit. U heeft uw sleutel bij, maar gebruikt hem niet. De aanwezigheid herkent u en u opent de deur zonder dat u deze zelf nog van slot hoeft te halen. Als u de deur opent, gaat het binnenlicht branden en uw stoel en spiegels gaan naar de gewenste afstelling. U start de auto met één druk op de knop en het binnenlicht dooft. Dit is wat wordt bedoeld met slimme producten.

Wat kan mijn slimme woning in Zevenbergen.

Een mooi verhaal over die auto, maar wat kan de slimme woning in Zevenbergen voor mij doen. Eigenlijk is alles met een stekker te automatiseren. Maar ik zal u vertellen wat ik makkelijk vind en overal toepasbaar is. Het wordt niet exact op gezette tijden donker, maar een slimme woning schakelt het licht aan als het in uw kamer te donker wordt, maar als u niet huis bent schakelt hij maar een aantal selectieve lampen aan en zodra u thuis komt springen er meer lampen aan. Bent u niet de hele avond in de keuken, dan dimt hij het licht  en zodra er iemand in de keuken is gaan de lampen weer feller branden. Dit om een idee te geven van een slimme woning in Zevenbergen.

Controle

Natuurlijk wilt u de controle houden over uw slimme woning in Zevenbergen. En dat is niet meer dan logisch. En dat is ook zo mooi aan het Fibaro domotica systeem, uw bestaande schakelaars blijven gewoon functioneren. Er komen enkel extra bedieningsmogelijkheden bij de programmeerbare slimme woning scenario’s. En natuurlijk de smartphone of tablet bediening.

Is uw interesse gewekt?

Als uw interesse is gewekt, dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden over de slimme woning in Zevenbergen. U kunt het systeem zien in onze showroom.U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

slimme woning in Zevenbergen

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)