U bevindt zich hier: Home » sectionaaldeur verv…

Wilt  u uw sectionaaldeur vervangen? Of bent u uw garage aan het verbouwen en op zoek naar een nieuwe Kanteldeur? Of dient u noodgedwongen uw Kanteldeur te vervangen, omdat uw deur niet meer te repareren is . Wat uw reden ook is, Bij Geerts Garagedeuren uit Klundert heeft u een ruim keuze Kanteldeuren.

Sectionaaldeuren van Novoferm

Uw sectionaaldeur vervangen, kies voor Kanteldeuren van Novoferm. Novoferm heeft Kanteldeuren van hoogwaardige kwaliteit. Onze sectionaaldeuren zijn voor elke garageopening geschikt. Of u nu een rechthoekige opening hebt of een opening met een rondboog heeft, een Kanteldeur van Novoferm past altijd.

Sectionaaldeuren: meer ruimte in uw garage

Novoferm sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Hierdoor blijft de volledige doorrijruimte vrij en houdt u ook ruimte tegen het plafond. De Kanteldeur rolt zichzelf in de omkasting op. Met deze deuren krijgt u meer ruimte in uw garage.

Sectionaaldeuren met aandrijvingssysteem

Indien u de Kanteldeur vervangt, kunt u bij Geerts Kanteldeuren geheel naar smaak en de stijl van uw woning en / of garage uitzoeken. De Kanteldeuren van Novoferm zijn in diverse kleuren en motieven verkrijgbaar. Zelfs in het aandrijvingssysteem van de Kanteldeur hebt u nog keuze. Evenals de Kanteldeuren van Novoferm zijn de aandrijvingssystemen van hoogwaardige kwaliteit. Alle modellen zijn van de nieuwste technieken voorzien. U vindt altijd het systeem waarnaar u op zoek bent!

Kanteldeuren vervangen

Gaat u uw Kanteldeuren vervangen? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.

Contactformulier

Maximale uploadgrootte: 134.22MB

 

 

 

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)