U bevindt zich hier: Home » Screens in Roosenda…

De mooiste screens in Roosendaal vind u bij Geerts Garagedeuren & zonwering

Bent u op zoek naar mooie screens in roosendaal voor uw ramen? U zult nergens een grotere keuze vinden dan bij Geerts Garagedeuren &  Zonwering. Wij verkopen screens van hoge kwaliteit, die we u in vele verschillende kleuren kunnen leveren. Screens zijn een perfecte manier van zonwering waarbij niet alleen de zon buiten uw huis blijft, maar ook mensen van buiten niet uw huis in kunnen kijken.

Screens in Roosendaal

Er zijn verschillende manieren om zonwering op uw huis aan te brengen. Een screen is daarbij een van de meest prettige. Screens ogen modern en voegen iets toe aan de uitstraling van uw huis. Een screen is op slechts enkele centimeters afstand van uw raam gemonteerd en ziet er daardoor ook erg strak uit. Onze screens houden de zon voor u buiten. Daarbij is een belangrijke reden voor mensen om een screen te nemen de privacy die een dergelijke zonwering u biedt. Screens zijn namelijk gemaakt van een speciaal soort stof, die het u mogelijk maakt om naar buiten te kijken, maar die ervoor zorgt dat er niemand bij u naar binnen kijkt.

Screens in Roosendaal in verschillende kleuren en stijlen

We verkopen bij Geerts Garagedeuren, twee verschillende soorten screens. Het gaat hier om standaard screens en zogeheten Ritz-screens. Screens in de laatstgenoemde categorie onderscheiden zich van de andere screens door de windvastheid. Ook verkopen we screens van verschillende soorten stof. De stoffen verschillen in de manier waarop de ene soort stof meer licht en warmte doorlaat. We staan altijd voor u klaar om samen met u te bekijken welk soort screen het beste bij uw situatie past. Als u in uw zoektocht naar de ideale screens Eindhoven aandoet, raden we u aan eens bij onze showroom in Best langs te komen. We bieden het grootste assortiment en de beste service voor Screens in roosendaal

Contact
Geerts Garagedeuren & Zonwering is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Screens in Roosendaal

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)