U bevindt zich hier: Home » Rolluiken Screen… » Rolluiken

Rolluiken laat u plaatsen door dé rolluikenspecialist te Klundert

Wilt u optimaal comfort in uw woning of kantoor ? Dan zijn rolluiken de perfecte oplossing. Rolluiken zijn meer dan  zonwering en extra isolatie, maar u sluit er uw pand ook op eenvoudige wijze beter mee af en houdt er zelfs ongenodigde gasten mee buiten. Geerts Garagedeuren biedt Alukon kwaliteitsrolluiken voor de scherpste prijs. We leveren enkel kwalitatief hoogwaardige aluminium rolluiken van het degelijke duitse Alukon eventueel voorzien van Somfy motoren. Na montage bieden we u 5 jaar  garantie..!

voordelen van rolluiken?

 • geluid-warmte en kou-isolatie.
 • volledige of gedeeltelijke verduistering.
 • meer privacy.
 • energiebesparend.
 • eenvoudige bediening.
 • inbraak vertragend

Geerts Garagedeuren staat voor

 • perfect maatwerk.
 • scherpe prijzen.
 • vakkundige montage.
 • prima service en garantie.
 • komen onze gemaakte afspraken ook na.

Rolluiken en omkastingen in verschillende maten, soorten en kleurstellingen

Geerts Garagedeuren biedt zowel met de hand bedienbare als elektrisch bedienbare rolluiken. De elektrisch bedienbare rolluiken zijn voorzien van een Somfy motor, eventueel voorzien van afstandsbediening. Afhankelijk van de hoogte van het rolluik word de omkasting bepaald. Omkastingen kunnen variëren van 150 mm tot 230 mm en zijn verkrijgbaar in zowel afgeschuinde als afgeronde kast. Ook bieden wij buiten verschillende modellen ook verschilende diktes aan zo hebben wij de standaard gerolvormde rolluik kast maar ook een dike extrusie kast.

20°kast

20° – kast

rond

Rond

45°kast

45° – kast

recht

Recht

inbouw

Inbouw

 

 

 

 

 

We bieden u een groot aantal standaard RAL-kleuren zoals bijvoorbeeld RAL 9001 (crème wit), RAL 9010 (wit), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 6009 (dennegroen), RAL 5011 (staalblauw) en RAL 1015 (hellbeige). Daarnaast heeft u ook nog de keuze uit vele andere standaardkleuren. Ook kunnen we tegen een geringe meerprijs iedere door u gewenste RAL-kleur laten spuiten (alleen de kast en de geleiders). Al onze standaard RAL-kleuren zijn gepoedercoat.

Rolluiken

 

 

 

 

 

 

 

Interesse in een Rolluik of ander product?
Vraag dan of onze adviseur van Geerts Garagedeuren u een bezoekje komt brengen. Voor een afspraak met één van onze adviseurs of voor meer informatie over onze producten en dienstverlening kunt u bellen met het telefoonnummer 0168 700 555. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte op te vragen.

Showroom garagedeuren
Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 en is geopend op vrijdagen van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdagen van 9:00 tot 13:00 uur.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

 

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)