U bevindt zich hier: Home » Rolluiken Screen… » JalouRoll

De Nieuwe JalouRoll
Is de nieuwe definitie van rolluiken. De combinatie van een horizontale buiten jaloezie en een rolluik, geeft vele nieuwe mogelijkheden. ze beschermd tegen direct zonlicht en biedt een goede doorkijk naar buiten. De grote licht- en ventilatieopeningen zorgen voor veel indirect daglicht en ventilatie. Het is ook mogelijk om een JalouRoll pantser met een geïntegreerde rolhor uit te rusten. De combinatie van zonwering en warmte isolatie zorgt ervoor dat de JalouRoll bijdraagt aan flinke energiebesparing.de jalouroll rolt op in een standaard rolluik kast.Hierdoor is hij goed te kombineeren met rolluiken en screens en buitenjalozieen. buiten een bijzonder functioneel prddukt is de JalouRoll ook nog eens een mooi produckt.

Bediening JalouRoll
buitenjaloezieën worden kan op verschilende manieren bediemd worden handbediend of met een luxe Somfy io motor die zich eenvodig laat bedienen door een afstandsbediening met een scrol voor het tuimelen van de lamellen.somfy scrol Teven is het mogelijk om in combinatie met een Tahoma box de buitenjaloezieën met een smartphone of tablet te bedienen.

Showroom
Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 en is geopend op vrijdagen van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdagen van 9:00 tot 13:00 uur.

Meer informatie over JalouRoll 
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contact Formulier in of bel ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)