U bevindt zich hier: Home » Roldeur vervangen

Wilt  u uw roldeur vervangen? Of bent u uw garage aan het verbouwen en op zoek naar een nieuwe roldeur? Of dient u noodgedwongen uw roldeur te vervangen, omdat uw deur niet meer te repareren is . Wat uw reden ook is, Bij Geerts Garaegdeuren uit Klundert heeft u een ruim keuze roldeuren.

Roldeur 

Uw roldeur vervangen, kies voor roldeuren van Novoferm. Novoferm heeft roldeuren van hoogwaardige kwaliteit. Onze sectionaaldeuren zijn voor elke garageopening geschikt. Of u nu een rechthoekige opening hebt of een opening met een rondboog heeft, een roldeur van Novoferm past altijd.

Roldeuren: meer ruimte in uw garage

Roldeuren openen verticaal naar boven. Hierdoor blijft de volledige doorrijruimte vrij en houdt u ook ruimte tegen het plafond. De roldeur rolt zichzelf in de omkasting op. Met deze deuren krijgt u meer ruimte in uw garage.

Roldeuren met aandrijvingssysteem

Indien u de roldeur vervangt, kunt u bij Geerts Roldeuren geheel naar smaak en de stijl van uw woning en / of garage uitzoeken. De roldeuren  zijn in diverse kleuren  verkrijgbaar. Zelfs in de bediening van het aandrijvingssysteem van de roldeur hebt u nog keuze. Evenals de roldeuren zijn de aandrijvingssystemen van hoogwaardige kwaliteit. Alle modellen zijn van de nieuwste technieken voorzien. U vindt altijd het systeem waarnaar u op zoek bent!

Voordelen roldeuren

  •  Zonwerend
  •  Isolerend
  •  Vochtwerend
  •  Inbraakwerend
  •  Geluidswerend
  •  Snelle deuropening
  •  Extra openingshoogte
  •  Hoogwaardige kwaliteit

Roldeuren vervangen

Gaat u uw Roldeuren vervangen? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)