U bevindt zich hier: Home » Roldeur in Zevenber…

Bent u op zoek naar een roldeur in Zevenbergen? Dan bent u bij Geerts Garagedeuren aan het juiste adres. Wilt u een garagedeur, maar geen railsen aan uw plafond, dan is een roldeur wellicht iets voor u. Onze roldeuren zijn standaard elektrische uitgevoerd met afstandsbediening. Zo hoeft u uw auto niet meer uit om uw roldeur in Zevenbergen te openen en kunt u zo naar binnen. De rolluiken zitten opgesloten in geleiding en sluiten op de grond met een rubber afdichting voor een zo goed mogelijke afdichting.

Veilige roldeur in Zevenbergen

Veiligheid is een belangrijk onderdeel voor een keuze voor een garage roldeur in Zevenbergen. Standaard voldoet de roldeur aan Politie keurmerk Veilig Wonen. Maar ook in de bediening is aan de veiligheid gedacht. Zo zit er in de rubber afdichting een beveiliging in dat wanneer er iets onder de deur staagt deze automatische terug opent. Zo komt u of uw auto nooit klem tussen de deur. Soms wordt een gewoon rolluik toegepast door zonweringbedrijven, maar deze zijn te zwak en hierdoor niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt voor een garage roldeur in Zevenbergen of omgeving. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Roldeur in zevenbergen

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)