U bevindt zich hier: Home » Overheaddeuren verv…

Wilt  u uw Overheaddeuren vervangen? Of bent u uw garage aan het verbouwen en op zoek naar een nieuwe Overheaddeuren? Of dient u noodgedwongen uw Overheaddeuren te vervangen, omdat uw deur niet meer te repareren is . Wat uw reden ook is, Bij Geerts Overheaddeurenen uit Klundert heeft u een ruim keuze Overheaddeurenen.

Overheaddeuren van Novoferm

Uw Overheaddeuren vervangen, kies voor Overheaddeurenen van Novoferm. Novoferm heeft Overheaddeurenen van hoogwaardige kwaliteit. Onze sectionaaldeuren zijn voor elke garageopening geschikt. Of u nu een rechthoekige opening hebt of een opening met een rondboog heeft, een Overheaddeuren van Novoferm past altijd.

Sectionaaldeuren: meer ruimte in uw garage

Novoferm sectionaaldeuren openen verticaal naar boven. Hierdoor blijft de volledige doorrijruimte vrij en houdt u ook ruimte tegen het plafond. De Overheaddeuren rolt zichzelf in de omkasting op. Met deze deuren krijgt u meer ruimte in uw garage.

Overheaddeurenen met aandrijvingssysteem

Indien u de Overheaddeuren vervangt, kunt u bij Geerts Overheaddeurenen geheel naar smaak en de stijl van uw woning en / of garage uitzoeken. De Overheaddeurenen van Novoferm zijn in diverse kleuren en motieven verkrijgbaar. Zelfs in het aandrijvingssysteem van de Overheaddeuren hebt u nog keuze. Evenals de Overheaddeurenen van Novoferm zijn de aandrijvingssystemen van hoogwaardige kwaliteit. Alle modellen zijn van de nieuwste technieken voorzien. U vindt altijd het systeem waarnaar u op zoek bent!

Voordelen Novoferm Overheaddeurenen

  •  Zonwerend
  •  Isolerend
  •  Vochtwerend
  •  Inbraakwerend
  •  Geluidswerend
  •  Snelle deuropening
  •  Extra openingshoogte
  •  Optioneel: noodaccu voor eventuele stroomuitval
  •  Hoogwaardige kwaliteit

Overheaddeurenen vervangen

Gaat u uw Overheaddeurenen vervangen? Maak een afspraak met een van onze medewerkers.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

 

 

 

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)