U bevindt zich hier: Home » Openslaande garaged…

Openslaande garagedeuren in Etten-Leur op maat

Bent u van plan uw garagedeur te vervangen voor openslaande garagedeuren in Etten-Leur?  Dan is de Novoferm douport van Geerts Garagedeuren een goede keuze. Deze vleugeldeur is er in verschillende uitvoeringen, met verschillende designs als smalle, brede en vlakke panelen. Tevens kan hij in alle ralkleuren worden gespoten en zo past hij altijd bij uw bestaande huisstijl. Natuurlijk worden onze openslaande garagedeuren in Etten-Leur op maat geleverd en gemonteerd.

 

Veiligheid openslaande garagedeuren in Etten-Leur

Voor een nieuwe garagedeur is veiligheid en bedieningsgemak natuurlijk een belangrijke eigenschap. De Novoferm Duoport is standaard voorzien van PKVW, maar voor wie meer wil is er natuurlijk ook een PKVW2 mogelijk voor een extra veilig gevoel. Ook aan bedieningsgemak is gedacht. Zo kan de vleugeldeur worden voorzien van gasdrukveren, die ondersteuning geven om de deur te openen en houdt ook de deur open. Dit is waar veiligheid en bedieningsgemak samen komen in onze openslaande garagedeuren in Etten-Leur.

 

Isolerende openslaande garagedeuren in Etten-Leur

Als u uw garagedeur wilt vervangen, is isoleren een steeds belangrijker item. Daarom maken wij voor onze Novoferm Duoport gebruik van 45mm dikke deurpanelen. Tevens zijn zowel de deuren als het kozijn voorzien van rubbers, zodat er een dubbele afdichting ontstaat  voor een optimale afdichting. Ook is het mogelijk om de openslaande garagedeuren in Etten-Leur te voorzien van een thermische onderbreking in de deuren en het kozijn voor een nog betere isolatie op de volledige vleugeldeur.

Kwaliteit garagedeuren in Etten-Leur

Uw garagedeur vervangt u niet ieder jaar, dus u wilt een garagedeur van goede kwaliteit. Dan is de keuze voor een degelijke duitse Novoferm duoport snel gemaakt. De openslaande garagedeuren worden met veel zorg geproduceerd met uitsluitend de betere materialen. Alles om openslaande garagedeuren te maken met een lange levensduur en minimaal onderhoud. Het is dan ook niet voor niets dat we trots zijn op onze openslaande garagedeuren in Etten-Leur. Novoferm bied 10 Jaar fabrieksgarantie op de openslaande deuren.

Contact

Is uw belangstelling gewekt voor openslaande garagedeuren in Etten-Leur. Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen of naar onze showroom in Klundert komen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

 

Openslaande garagedeuren in Roosendaal

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)