U bevindt zich hier: Home » Novorol roldeur

De NovoRol roldeur is een nieuwe elektrische geïsoleerde roldeur van Novoferm, een roldeur is een ideale oplossing voor mensen die geen rail aan het plafond willen of hier geen ruimte voor hebben. NovoRol roldeuren openen verticaal dit geeft het voordeel dat u tot aan de deur kunt parkeren op uw oprit. Met standaard ingebouwde motor met afstandsbediening heeft u optimaal bedieningsgemak. De roldeur is gemaakt van geïsoleerde aluminium profielen dit geeft NovoRol roldeur zijn thermische en akoestische isolatie.

NovoRol roldeur opent verticaal en rolt compact op in een kas van slechts 30cm die boven de deur word gemonteerd. De gedesintegreerde aandrijving is tevens verwerkt in deze kast en neemt geen aparte ruimte in beslag. De aandrijving is een krachtige, hoogwaardige buismotor en is standaard voorzien van een noodhandbediening.

Afstandsbediening automatiseringAlle NovoRol roldeuren worden altijd met electrische aandrijving geleverd. Stel je de luxe van het openen en sluiten van een roldeur die met de aanraking van een knop. Om u te helpen om uw auto te parkeren, wordt een automatische licht ingebouwd in de schakelkast en wordt geactiveerd wanneer de deur begint te openen . De roldeur heeft standaard 2 afstandsbediening.

Achter de NovoShield deksel er speciale schuiven einde beugels die de deur gordijn in staat om direct worden ingevoerd in de tracks verminderen w oor en schuren van het gordijn randen

NovoRol zorgt voor een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. De 77mm hoog, dubbelwandige aluminium draaibanken zijn gevuld met CFK-vrij isolatieschuim het geven van een draaibank dikte van 15mm. De draaibank heeft een typische U-waarde van 5,2 W / m2K.

Alle NovoRol deuren hebben borstel weerdichte in de sporen en een rubberen onderkant afdichtingenmarkt. Opgenomen in de afdichtingenmarkt is een noodsituatie sensor die zal stoppen en omkeren van de deur als het zintuigen een obstructie tijdens het gebruik. Deze veiligheid rand bevat een unieke Opto-sensor systeem.

Insuylated roldeur lattenNovorolTochtborstels op Novorol

NovoRol garagedeuren zijn gemaakt van 77 mm dubbelwandige aluminium draaibanken gevuld met CFK-vrij isolatieschuim.Deuren geleverd met aluminium gids kanalen. Deuren geleverd compleet met op afstand bedienbare gemotoriseerde o ERKING, veiligheid kit en twee met de hand-zenders. Deuren compleet geleverd met Safety Edge systeem en Veiligheid Brake als standaard.

Deuren kunnen zowel intern worden gemonteerd, buiten of binnen het onthullen. Indien uitwendig aangebracht, moet een volle doos deksel worden gebruikt. Roldeuren die nodig zijn voor externe montage – omgekeerde rol – zijn alleen beschikbaar in witte polyester coating. De motor kan worden gemonteerd aan de rechter- of linkerzijde van de deur, gezien vanaf de in zijkant zoek (of als de deur extern gemonteerd – reverse roll – van buiten naar binnen)

Alle deur gordijnen hebben een witte polyester wordt gepoedercoat interne afwerking aan het uiterlijk van de binnenkant van de garage fris en schoon te houden. Eindplaten, gidsen en doos covers worden geleverd als standaard afgewerkt in wit polyester wordt poedercoating. Sommige merken kan optreden op de bovenkant van de binnenzijde van het deurgordijn. Dit is onvermijdelijk en is het gevolg van langdurig contact met de automatische vergrendeling syste. Door het fabricageproces, kan de base rail variëren in kleur van de rest van de deur. Wanneer volledig open de deur gordijn naar beneden hangen met ongeveer 50mm onder de bovenkant van de gidsen .

Ruimtebesparend
NovoRol Classic opent verticaal en rolt compact, zodat u uw auto parkeren dicht tot aan de deur. Bovendien is de opgerolde deur gordijn niet blokkeren plafond ruimte in uw garage. De integrale aandrijving is ingebouwd in de deur en vereist slechts 30 cm (12 “) hoofdruimte. Krachtige aandrijving Hoge kwaliteit buismotor, met handbediening. Ingebouwde kwaliteit en veiligheid Alle NovoRol Classic deuren worden vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem, ISO14001 milieuzorgsysteem en zijn veiligheid getest.

Interieur Licht
Mits binnen de schakelkast NovoRol Classic. Ruisonderdrukking en thermische isolatie De indrukwekkende 15mm dikke isolatie gordijn fungeert als een geluidswal en heeft een typische U-waarde van 5,2 W / m2K.

NovoRol Classic Veiligheid Edge
Aan de onderkant van de deur is een noodsituatie sensor die zal stoppen en omkeren van de werking van de deur, als het zintuigen een obstructie. De Safety Edge is voorzien van een uniek infrarood Opto-sensor systeem, een vereiste onder veiligheidsnorm EN 13241. NovoRol Classic infrarood anti val Standaard uitgerust net onder het gordijn roll is een infrarood fotocel systeem. Dit beschermt tegen vinger beknelling in de bewegende roll door het automatisch stoppen van de werking van de deur wanneer de beschermende straal wordt gebroken, een vereiste onder veiligheidsnorm EN12453 – Veiligheid bij gebruik van elektrisch bediende deuren.

Keuze van de afwerkingen
Extern uw NovoRol Classic deur kan geleverd worden in of een witte of bruine polyester poedercoating afwerking of een keuze uit aantrekkelijke en slijtvast gelamineerd houtnerf afwerking, plus een soepele Golden Oak houtnerf afwerking. De gelamineerde houtnerf wordt harder dragen dan een normale lak, heeft een garantie van 10 jaar en ziet er ook geweldig! Ook het witte interieur afwerking zorgt voor een lichter, helderder, schoner afwerking aan de binnenkant van uw garage.


Black Ash

Cream White

Donkergroen

Dark Red

Golden Oak

Moorland Oak

Moss Green

Natural Oak

Eik

Rozenhout

Wine Red

Steel Blue

Afstandsbedieningen
Twee compacte, drukknop afstandsbedieningen zijn standaard voorzien. Wand gemonteerde sleutelschakelaars en zenders (zoals hieronder afgebeeld) zijn beschikbaar tegen een toeslag.

 

Vrijwel onderhoudsvrij
NovoRol Classic weinig onderhoud nodig, maar een jaarlijkse low cost service van uw leverancier zal zorgen voor uw deur biedt vele jaren van onbezorgd gebruik.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Roldeur in zevenbergen

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)