U bevindt zich hier: Home » Garage Roldeur

De garage roldeur is een elektrische geïsoleerde roldeur van Geerts Garagedeuren, een roldeur is een ideale oplossing voor mensen die geen rail aan het plafond willen of hier geen ruimte voor hebben. Garage roldeuren openen verticaal dit geeft het voordeel dat u tot aan de deur kunt parkeren op uw oprit. Met standaard ingebouwde motor met afstandsbediening heeft u optimaal bedieningsgemak. De roldeur is gemaakt van geïsoleerde aluminium profielen dit geeft Garage roldeur zijn thermische en akoestische isolatie.

Garage roldeur opent verticaal en rolt compact op in een kas van slechts 30cm die boven de deur word gemonteerd. De gedesintegreerde aandrijving is tevens verwerkt in deze kast en neemt geen aparte ruimte in beslag. De aandrijving is een krachtige, hoogwaardige buismotor en is standaard voorzien van een noodhandbediening.

Alle Roldeuren worden altijd met electrische aandrijving geleverd. Stel je de luxe van het openen en sluiten van een roldeur die met de aanraking van een knop. Om u te helpen om uw auto te parkeren, wordt een automatische licht ingebouwd in de schakelkast en wordt geactiveerd wanneer de deur begint te openen . De roldeur heeft standaard 2 afstandsbediening.

Garage Roldeur heeft een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. De 77mm hoog, dubbelwandige aluminium lamellen zijn gevuld met CFK-vrij isolatieschuim met een dikte van 15mm. De lemmelen geven een isolatie van U-waarde van 5,2 W / m2K.

Alle Garage deuren hebben borstel weerdichte in de sporen en een rubberen onderkant afdichtingenmarkt. Opgenomen in de afdichtingenmarkt is een noodsituatie sensor die zal stoppen en omkeren van de deur als het zintuigen een obstructie tijdens het gebruik. Deze veiligheid rand bevat een unieke Opto-sensor systeem.

Insuylated roldeur lattenNovorolTochtborstels op Novorol

Roldeuren zijn gemaakt van 77 mm dubbelwandige aluminium Lamellen gevuld met CFK-vrij isolatieschuim.Deuren geleverd met aluminium gids kanalen. Deuren geleverd compleet met op afstand bedienbare gemotoriseerde o ERKING, veiligheid kit en twee met de hand-zenders. Deuren compleet geleverd met Safety Edge systeem en Veiligheid Brake als standaard.

Ruimtebesparend
De Garage Roldeur Classic opent verticaal en rolt compact, zodat u uw auto parkeren dicht tot aan de deur. Bovendien is de opgerolde deur gordijn niet blokkeren plafond ruimte in uw garage. De integrale aandrijving is ingebouwd in de deur en vereist slechts 30 cm (12 “) hoofdruimte. Krachtige aandrijving Hoge kwaliteit buismotor, met handbediening. Ingebouwde kwaliteit en veiligheid Alle NovoRol Classic deuren worden vervaardigd in overeenstemming met ISO 9001 kwaliteitsmanagement systeem, ISO14001 milieuzorgsysteem en zijn veiligheid getest.

Afstandsbedieningen
Twee compacte, drukknop afstandsbedieningen zijn standaard voorzien. Wand gemonteerde sleutelschakelaars en zenders (zoals hieronder afgebeeld) zijn beschikbaar tegen een toeslag.

Vrijwel onderhoudsvrij
Garage roldeur heeft weinig onderhoud nodig, maar een jaarlijkse low cost service van uw leverancier zal zorgen voor uw deur biedt vele jaren van onbezorgd gebruik.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Roldeur in zevenbergen

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)