Novoferm_mobility_appDe Novoferm Mobility set maakt het mogelijk uw garagedeur te openen met een app op uw telefoon. En niet alleen bedienen, u kunt ook zien op of de deur dicht of open is of deels geopend. Waar u ook bent, heeft u internet, dan heeft u controle over uw garagedeur.

Afstandsbediening

Voor alles hebben we tegenwoordig een afstandsbediening in onze broekzak of tas en zijn het vaak verschillende. Terwijl de smartphone al bijna niet meer weg te denken is uit onze standaard bagage, zorgt de Novoferm Mobility ervoor dat u 1 handzender minder mee hoeft te nemen.

Introductie

De Novoferm Mobility is in december 2016 officieel op de markt gekomen en is alleen beschikbaar voor de motoren van na de introductie. Of uw motor geschikt is, is helaas niet goed zichtbaar, er moet een usb poort op zitten om hem aan te kunnen sluiten. Uiteraard zijn alle nieuwe Novoferm motoren hiermee uitgevoerd, met uitzondering van de lichtste Novomatic ZS200 motor.

 

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt over de Novoferm Mobility555. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button