De Hormann Kanteldeuren van tegenwoordig zijn niet meer te vergelijken met de Kanteldeuren van circa 10 tot 15 jaar geleden. Zo zijn er nu de Berry N80® , en houten Kanteldeuren waarbij vele verbeteringen ertoe hebben geleid dat dit type deuren geruislozer en veiliger in gebruik zijn dan in het verleden.

Hormann Kanteldeuren voldoen aan de strenge norm EN 13241-1. Tevens zijn de Berry N80 en houten kanteldeuren in zowel handbediende als elektrische uitvoering op te waarderen. Onze aandrijvingen zijn door het veiligheidsunit TUV-getest.

De Novoferm Kanteldeuren zijn tegenwoordig in veel verschillende motieven leverbaar en natuurlijk behoort het tot de mogelijkheden om een loopdeur in het deurblad te voorzien van Politie Keurmerk* slot. Gemak dient de mens.

*Politie Keurmerk (2* optie)

Een*Politie Keurmerk (2* optie) veiligheidsslot voldoet aan de eisen van het Politiemerk Veilig Wonen.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button