U bevindt zich hier: Home » Nieuws, tips en… » Uw bedrijfsdeuren…

Uw bedrijfsdeuren onderhouden
Bedrijfsdeuren zijn vaak een grote investering, waar je op lange termijn als bedrijf plezier van wilt hebben. Door intensief gebruik is onderhoud noodzakelijk. Tijdens een onderhoudsbeurt wordt deze gesmeerd en bijtijds onderdelen vervangen. Ook zorgen wij ervoor dat de veren op spanning blijven waardoor de deur jaar in jaar uit soepel blijft lopen. Hierdoor is uw deur minder aan slijtage onderhevig. Reparatie en onderhoud is geregeld noodzakelijk om de kosten op langer termijn te besparen. U heeft natuurlijk ook nog eens het gemak van een optimaal functionerende sectionaaldeur!

Onderhoud wettelijk verplicht
Het checken op functioneren van uw deur is wettelijk verplicht! Zeker met betrekking tot overheaddeuren binnen het bedrijf geldt een wettelijke onderhoudsplicht voor de eigenaar. Dit betekent op geregelde basis de deuren te laten inspecteren en te onderhouden door gekwalificeerd personeel.

Alle bedrijfsdeuren
Als Novoferm-dealer hebben wij hebben ervaring bij het plaatsen en onderhouden van verschillende merken. In overleg met u als ondernemer kijken wij samen naar de mogelijkheden voor structureel onderhoud of keuring aan uw bedrijfsdeuren. Aan de hand van uw wensen en type bedrijfsdeuren kunnen wij een passend onderhoudsplan opstellen. Bij tussentijdse mankementen of schade aan uw bedrijfsdeur komen wij dit uiteraard zo snel mogelijk verhelpen. Bij schade aan uw deur kunnen onveilige situaties ontstaan waardoor de urgentie hoog is.

Meer informatie en contact
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contactformulier in of bel:
0168 700555 / 06 24664876 wij staan u graag te woord.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)