U bevindt zich hier: Home » Nieuws, tips en… » Terrasoverkapping…

Optimaal genieten van een terrasoverkapping in de tuin!
Bent u een echt buitenmens, maar is het nog te koud om in de tuin te gaan zitten?
Geerts Garagedeuren heeft de oplossing. Met een Deponti terrasoverkapping bent u minder afhankelijk van weersomstandigheden. De terrasoverkapping is te voorzien van glasschuifwanden. Met behulp van deze glasschuifwanden geniet u het gehele jaar van uw tuin. Door de glaspanelen creëert u niet alleen een natuurlijke lichtinval, maar heeft ook een positieve invloed op de temperatuur. Het zorgt voor een optimale beschutting, waardoor u het gehele jaar door van uw tuin kunt genieten.

Panelen inbouwen
Om deze panelen in te kunnen bouwen moet er rekening gehouden worden met een inbouwhoogte van 2000 mm tot 2500 mm. De panelen hebben geen omlijsting waardoor u geen belemmering in zicht heeft. Bij het inklappen van de panelen kan er gewerkt worden met meerdere sporen (3 tot 5 sporen). Maakt u gebruik van 5 sporen? Dan kunt u maar liefst 10 panelen plaatsen! En heeft u al een bestaande terrasoverkapping, dan kunnen deze glasschuifwanden zonder meer geplaatst worden.

Gemak
De glasschuifwanden kunnen optioneel worden voorzien van handgrepen en meenemers. Meenemers zorgen ervoor dat bij het open of dicht schuiven van de glaswand elk paneel automatisch volgt.

Meer informatie en contact
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contactformulier in of bel:
0168 700555 / 06 24664876 Wij staan u graag te woord.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)