U bevindt zich hier: Home » Knikarm D3400

Bezoek onze showroom voor de Knikarm D3400 Standaard leverbaar in de trendy Black Metallic Structuurlak of creme-wit ral 9001. Natuurlijk is iedere willekeurige ralkeur mogelijk

Zittend onder een terrasscherm zult u ervaren dat de zomer te kort duurt. U geniet niet alleen van het heerlijke buitenleven, maar ook van een schitterend terrasscherm dat zijn gelijke niet kent.

Albers zonwering voert een grote collectie zonweringen. Vooral vormgeving en kwaliteit is hierbij belangrijk.

Door de diverse uitvoeringen en verschillende systemen is er voor elke situatie een oplossing. Denk hierbij aan balkons of aanbouwsituaties.

De knikarmen zijn voorzien van zwaar veredelde stalen veren die zorgen voor een optimale doekspanning. Diverse schermen kunnen worden voorzien van een gepatenteerd glijlagersysteem. Ook kunnen ze worden voorzien van geïntregeerde verlichting en / of verwarming. Voor maximaal comfort kunt u een zon/windautomaat laten installeren.

De terrasschermen kunnen in diverse breedtes en met verschillende uitvallen geleverd worden.

Onze terrasschermen kunnen worden voorzien van handbediening en electrische bediening.

 

  •  Onze terrasschermen zijn CE-gecertificeerd
  •  Doeken uit de Swela, Dickson en Sattler collectie
  •  Electrische terrasschermen zijn standaard voorzien van Somfy motor
  •  Op de Knikarm D3400 terrasschermen geven wij 7 jaar garantie

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte voor zonwering wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 769008 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

Knikarm D3400 Zonwering Etten Leur

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)