U bevindt zich hier: Home » ip Camera in de…

Bevijliging met een IP Camera in de Klundert is deze tijd niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. IP Camera’s worden gebruikt om situaties en processen real time op afstand in de gaten te houden maar ook om na een calamiteit of inbraak meer gegevens te verkrijgen van deze gebeurtenis.

IP camera in de klundert

Met meer onze ruime ervaring op het gebied van IP camera bewaking weten wij als geen ander wat de beste oplossing voor uw bewaking vraagstuk.

  • Live meekijken wat er in en rond uw bedrijf of woning gebeurt?
  • En dat ook direct op uw smartphone of via internet?
  • Haarscherpe beelden en een gebruikersvriendelijk foscam software platform.
  • Met onze nieuwste Foscam camerasystemen kan dat allemaal.
  • Bekijk de gebeurtenissen terug via PC of smartphone, ook dagen nadat zich een calamiteit of inbraak heeft voorgedaan.

Wij leveren en installeren de nieuwste IP camerasystemen voor binnen en buiten van het bekende merk Foscam met zeer scherpe beeldkwaliteit ( HD, FULLHD en 4K ) met camera’s die zelfs in het donker uitstekend beeld weergeven. Ook bieden wij instalatie service zo heeft u geen zorgen en hangt u IP Camera in de Klundert altijd goed.

Professioneel advies nodig?
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen over een IP Camera in de Klundert, vul dan ons Contact Formulier in of bel ons op. Wij staan u graag te woord.
Tel showroom 0168 70055 op vrijdagen van 14:00 tot 19:00 en zaterdagen van 9:00 tot 13:00 buiten deze tijden mobiel op  06 24664875.

contactformulier-button

Foscam FI9900P

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)