U bevindt zich hier: Home » huisautomatisering…

Geerts Garagedeuren. is de specialist in het adviseren in huisautomatisering van Fibaro domotica systemen in Zevenbergen en omstreken.
Wij zijn hét adres voor:

Het adviseren van Fibaro domotica systemen en het instaleeren van huisautomatisering in zevenbergen. Wij kunnen de wensen van uw als klant op het gebied van domotica vertalen naar de praktijk
De instalatie van uw domotica systeem in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand
Wij kunnen u van dienst zijn binnen een straal van ongeveer een uur reistijd vanaf Klundert.

Wat kunnen wij doen voor u als installateur

Wij kunnen de wensen van uw klant op het gebied van domotica vertalen naar de praktijk.

Inschatting wensen en mogelijkheden: In de eerste instantie gaan wij een gesprek aan met u als installateur om met elkaar een globale inschatting te maken van de wensen en bedienmogelijkheden.
Vrijblijvende prijsopgave: Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende prijsopgave, welke u kunt overleggen met de eindgebruiker.
Gesprek met eindgebruiker: Krijgt dit traject een vervolg, dan zal dit starten met een gesprek tussen de eindgebruiker en Van Geerts Garagedeuren, indien mogelijk op locatie bij het project in Rotterdam.
Vervolg stappen: Na dit gesprek kunnen -indien gewenst- beide partijen tezamen met de installateur de vervolg stappen bepalen.
Wat kunnen wij doen voor u als eindgebruiker

Wij kunnen voor u de gehele programmering van uw domotica systeem in uw (nieuwbouw)woning of bedrijfspand regelen. Wij werken via de volgende stappen:

Inschatting wensen en mogelijkheden: In de eerste instantie gaan wij een gesprek aan met u als eindgebruiker, indien mogelijk op locatie bij het project in Zevenbergen, om met elkaar een globale inschatting te maken van de wensen en bedienmogelijkheden.
Vrijblijvende prijsopgave: Aan de hand hiervan maken wij een vrijblijvende prijsopgave.
Vervolg stappen: Na deze prijsopgave kunnen -indien gewenst- beide partijen de vervolg stappen bepalen.
Wilt u meer informatie?
Bel ons via 0168 700555 of mail naar info@geerts-garagedeuren.nl

Wij zijn u graag van dienst!

huisautomatisering in Zevenbergen

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)