U bevindt zich hier: Home » Huis automatisering…

Huis automatisering in Etten Leur

U bent op zoek naar een Huis automatisering in Etten Leur systeem. Geerts Garagedeuren levert en installeert complete Fibaro huis automatisering in Etten Leur en omgeving. Er zijn vele mogelijkheden om uw woonhuis te automatiseren en te voorzien van moderne technische gemakken. De belangrijkste hebben we voor u op een rijtje gezet:Huis automatisering in Etten Leur

  • Lichtschakeling met uitgebreide licht-scenes
  • Verwarming bediening
  • Energie beheer
  • Bediening via Smartphone, Tablet of PC
  • Koppeling met alarmsysteem en camerabeveiliging
  • Uitgebreide entertainment mogelijkheden met Smart TV Sonos en veel audio sets met internet aansluiting
  • Toepasbaar in zowel bestaande bouw als nieuwbouw
  • Systemen werken op het Z-wave protocol, dus ook uitbreidbaar met andere merken en IP gestuurd

Huis Automatisering toegepast bij u thuis of in uw bedrijf

Huis automatisering in Etten Leur verhoogt het leef- en werkcomfort in uw woning of bedrijf. Het draagt op efficiënte wijze bij aan veilig wonen en werken. Bij huis automatisering draait het niet alleen om integratie van techniek (verwarmen, ventileren of verlichten) maar ook om de integratie van diensten en service van buitenaf naar de woning of bedrijfsruimte (internet, alarmeren, telefoneren, televisie kijken).

Of u nu op zoek bent naar een startset of een zeer uitgebreid huis automatisering systeem met veel functies, Geerts Garagedeuren kan u van dienst zijn met snelle levering en professionele montage. Wij werken ook bij u in de regio Zevenbergen en komen graag bij u langs voor een persoonlijk, vrijblijvend en deskundig advies voor uw domotica systeem.

Wij werken uitsluiten met gerenommeerde Fibaro of Somfy systemen merken waar wij u graag meer over vertellen.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies over huis automatisering in Etten Leur zoekt, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)