U bevindt zich hier: Home » Hormann Voordeuren

Opzoek naar een voordeur?

Ontdek hier welke van de vier voordeuruitvoeringen het best op uw wensen aansluit . Elke type voordeur heeft zijn eigen punten waar ze in uitblinken. En op die manier voldoen aan de wensen die u aan een goede voordeur stelt. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: de echte Duitse Hörmann-kwaliteit!

ThermoCarbon
Onze wereldkampioen warmte-isolatie en beste op het gebied van veiligheid onder de aluminium voordeuren blinkt uit met UD-waarden tot ca. 0,47 W/ (m²·K), overtuigt door een uitstekende standaard RC 3-veiligheidsuitrusting met 9-voudige vergrendeling en een hightechvleugelprofiel dat is gemaakt van een hybridemateriaal van carbon en glasvezel.
ThermoPlan Hybrid
Als u waarde hecht aan een bijzonder elegant deuraanzicht, dan is de ThermoPlan Hybrid een goede keuze voor u. Deze deur overtuigt door een in hetzelfde vlak liggende overgang van deurblad naar deurkozijn binnen en buiten. Andere voordelen zijn de hoge vleugelstijfheid door roestvrij stalen platen met poedergrondverf.
ThermoSafe Hybrid
Bijzonder hoge warmte-isolatie dankzij thermisch onderbroken 80 mm aluminium deurkozijn, standaard met 5-voudig veiligheidsslot en RC4 bij deuren zonder beglazing of RC3 bij deuren met beglazing. De ThermoSafe Hybrid overtuigt door de roestvrijstalen platen met poedergrondverf en daarmee samenhangende hoge vormstabiliteit, ook bij grote temperatuurverschillen.
Thermo65
De Thermo65-voordeur met stalen deurblad en aluminium kozijn biedt goede warmte-isolatiewaarden en een hoge inbraakbeveiliging met een 5-voudig veiligheidsslot. En niet in de laatste plaats overtuigt de Thermo65 door de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

Productdocumentatie

Hormann Voordeuren

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)