Openen recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage. Sectionaaldeuren kunnen in iedere garageopening ingebouwd worden en zijn optimaal afgedicht. Deze garagedeur biedt u meer op het gebied van veiligheid, comfort en design. Verkrijgbaar in diverse kleuren met ruime keuze uit motieven en oppervlakken.

1/ Snel uw garage in en uit

Personendoorgang

Wilt u eropuit met de fiets? Bij traditionele garagedeuren moet u wachten tot de deur helemaal is geopend. Met onze nieuwe oplossing staat u in een mum van tijd binnen of buiten. De zijdelingse sectionaaldeuren openen snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er makkelijk doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. En als u naar buiten loopt, doet u dat gewoon rechtop in plaats van gebukt onder een half geopende garagedeur door.

2/ Plafond vrij

Neemt weinig ruimte in

Deze deur is ideaal als u een garage heeft met een laag plafond. Ook als u het plafond wilt gebruiken als opslag, biedt deze oplossing uitkomst. Met de zijdelings sectionaaldeur gebruikt u de ruimte in uw garage optimaal.

3/ Hoge kwaliteit en veiligheid

Uitstekende warmte-isolatie, geluiddemping en veiligheid

De volgeschuimde panelen, 42 mm dik, bieden uitstekende warmte-isolatie en geluidsdemping. Het deurblad heeft een hoge stabiliteit en de vloerrail is eenvoudig schoon te houden. Onze vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers bekneld raken. De uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur onmiddellijk stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Dat is wel zo veilig, zeker als er kinderen rond de garage spelen.

4/ Kies uw kleur en oppervlak

Woodgrain

Welk oppervlak kiest u? Woodgrain is robuust en heeft een natuurgetrouw zaagsnede motief. Daarnaast heeft u ook de keuze uit New Silkgrain (fijngestructureerd en elegant) en Decograin Golde Oak (naturel houtkarakter).

Profilering

Gaat u voor de M-profilering, de L-profilering (met bredere panelen) of Casetten (brede panelen met vlakken)?

Diverse kleuren

Kies uit onze vijftien voorkeurkleuren.

© 2020 - Geerts Garagedeuren