U opent en sluit Hörmann garagedeuren van Geerts Garagedeuren gemakkelijk en geruisloos. Of u nu kiest voor een kanteldeur, sectionaaldeur, roldeur, of openslaande garagedeuren. U hebt een stijlvolle garagedeur die past bij de gevel van uw woning. Dat is typisch Hörmann. Dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit.

Sectionaaldeuren

Openen recht naar boven en liggen plaatsbesparend onder het plafond. Hierdoor bieden ze maximale ruimte om te parkeren, in en voor de garage.

Kanteldeuren

De echte Berry kanteldeur vindt u alleen bij Hörmann. Deze populaire deur is veilig, heeft een tijdloos design en een uitgekiende techniek.

Roldeuren

Ruimte is tegenwoordig van essentieel belang. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen.

Zijdelingse deuren

Een slimme oplossing van Hörmann: de zijdelingse sectionaaldeur. Deze opent naar de zijkant, in plaats van naar boven. Dat is behalve plaatsbesparend ook handig.

Vleugeldeuren

U kunt gemakkelijk fietsen of tuinapparaten  uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren.

© 2020 - Geerts Garagedeuren