U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Vleugeldeuren » Novoferm Duoport

Novoferm Duoport

Novoferm Duoport openslaande garagedeuren zijn een streling voor het oog. Deze zeer robuuste Novoferm Duoport vleugeldeuren geven u optimaal comfort. Het deurblad heeft een verzinkt stalen blad gevuld met isolatieschuim. Dit tezamen zorgt voor een zeer goede isolatie van de Duoport. Maar ook op het gebied van veiligheid heeft de Novoferm Duoport een sterk punt.

Zo is hij voor de inbraakpreventie voorzien van inbraakwerende scharnieren, welk zijn uitgerust met een profielcilinder slot met standaard 3 sleutels.Optioneel kan de Duoport ook met dievenklauwen en 3 puntsvergrendeling geleverd worden. Ook PKVW 2* ontbreekt in het Duoport concept niet.

Kortom met openslaande garagedeuren hoeft u niet onder te doen voor de geleverde veiligheid en isolatie.

Gemakkelijk in onderhoud
De Duoport is vervaardigd uit duurzame materialen als aluminium en verzinkt staal. De deuren zijn daardoor onderhoudsarm.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Productdocumentatie

Duoport
Vleugeldeuren in Roosendaal

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)