U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Vleugeldeuren

Vleugeldeuren zijn een streling voor het oog. Onze vleugeldeuren zijn zeer robuuste uitgevoerd voor optimaal comfort.

Voor een gemakkelijke toegang tot uw garage of berging
Met een openslaande garagedeur kunt u fietsen of tuinapparaten gemakkelijk uit de garage halen. De tweevleugelige, geïsoleerde garagedeuren zijn ook geschikt ter vervanging van kanteldeuren. Zo blijft het klassieke uiterlijk behouden zonder afstand te doen van de voordelen van de huidige functionaliteit en veiligheid.

Hoogwaardige materiaalkeuze
De dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim, zorgen voor de nodige stevigheid van de garagedeuren. Ze garanderen een lange levensduur. Bovendien isoleert het materiaal zeer goed en voorkomt u zo onnodig warmteverlies. Dat bespaart energie wanneer de garage bijvoorbeeld als hobbyruimte wordt gebruikt.

Kies het model dat voldoet aan uw eisen
Openslaande garagedeuren van Hörmann zijn in twee uitvoeringen beschikbaar. De NT 60-2 is de uiterst solide basisversie. De NT 80-2 is de thermisch geïsoleerde varianten. Voor de hoogst mogelijke isolatie. Bovendien beschikt deze deur standaard over een 5-voudige vergrendeling. Voor een veilig gevoel en wel zo prettig wanneer u waardevolle spullen in uw garage of bijgebouw heeft staan.


Productdocumentatie

Hormann Vleugeldeuren

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)