U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Roldeuren » Rolluiken

Met rolluiken van Geerts Garagedeuren Klundert kiest u voor optimaal comfort. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk. Bij ongewenst bezoek blokkeren de lamellen door de ophangveer. Ze kunnen niet opgetild worden. Rolluiken vormen een bijzonder goede zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Rolluiken geven ook een stukje geluidsisolatie wat zeker prettig is als u aan een drukke straat woont.

Rolluiken geven u onder andere:

  • Meer wooncomfort
  • Meer privacy
  • Minder energieverlies
  • Inbraakwerend
  • Geluidsisolerend

Rolluiken weren zonlicht, warmte, kou, geluid, inkijk, insecten en vertragen inbrekers. Bovendien kan een rolluik vrijwel probleemloos worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Met een rolluik regelt u eenvoudig de hoeveelheid binnenvallend licht, zonnewarmte en frisse lucht.

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een rolluik. Onze Rolluiken voldoen aan de hoogste kwaliteitsverwachtingen en bieden u de garantie op een lange levensduur. Wie kiest voor rolluiken bij Geerts Garagedeuren Klundert is daarnaast ook nog een verzekerd van een scherpe prijs.

Omkasting
De aluminium omkasting wordt op maat gemaakt. Standaard wordt het rolluik geleverd met een afgeschuinde kap, maar is eventueel ook verkrijgbaar in een ronde variant. De kap is verkrijgbaar in diverse afmetingen, afhankelijk van de hoogte van uw rolluiken.

Pantser
De sterke aluminium lamellen van het rolluik vormen een doeltreffende inbraakvertragende werking. De lamellen hebben een isolatiekern van polyurethaanschuim en zorgen voor een perfecte isolatie op gebied van geluid, koude en warmte isolatie.

Bediening
Qua bediening kent ons rolluik geen beperkingen. Voor de bediening adviseren wij een kwaliteitsmotor van Somfy of Nice, maar u heeft de keuze uit bandbediening of een andere type bediening.

Rolluiken

Interesse in een Rolluik of een ander product?
Vraag dan of onze adviseur van Geerts Garagedeuren u een bezoekje komt brengen. Voor een afspraak met één van onze adviseurs of voor meer informatie over onze producten en dienstverlening kunt u bellen met het telefoonnummer 0168 700 555. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvende offerte op te vragen.

Showroom garagedeuren
Uiteraard bent u van harte welkom in de showroom bij Geerts Garagedeuren. Deze is gevestigd te Klundert aan de Kerkring 15 en is geopend op vrijdag van 14:00 tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur.

Meer informatie en contact
Is er iets niet geheel duidelijk of wilt u vraag stellen, vul dan ons Contact Formulier in of bel ons op. Wij staan u graag te woord.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)