U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Novoferm sectionaal… » Novoferm ISO45
  • 45mm dikke geisoleerde sectionaaldeur
  • Hoogwaardig isolerend
  • Verkrijgbaar in diverse designs

De Novoferm garage sectionaaldeur type ISO45 is een deur, die bij het openen onder het garagedak schuift. Deze ruimtebesparende deur is leverbaar in staal of hout. De geisoleerde stalen panelen zijn in meerdere motieven leverbaar.

Horizontale profilering smal of breed, vlakke panelen en cassette profilering. Deze zijn voorzien van een gepoedercoate grondlak, hebben een woodgrain design en zijn geinjecteerd met een kern van FK-vrije PUR.
De houten varianten hebben panelen van massief hout en zijn leverbaar in horizontaal smal en cassette profilering.
Bij elke sectionaaldeur is een bijpassende aangebouwde loopdeur leverbaar.

Deurblad:profielleringen-sectionaal ISO45
Horizontaal aan elkaar verbonden panelen van 45 mm dikte met vingerknelbeveiliging. Tussen de panelen is een rubberafdichtingprofiel aangebracht. Tevens is het onderpaneel voorzien van een rubber afsluitprofiel. Het bovenpaneel is voorbereid voor elektrische aandrijving.
Er is keuze uit stalen of houten panelen. Stalen panelen zijn er in 4 uitvoeringen,

  • horizontaal smal woodgrain
  • horizontaal breed woodgrain of glad
  • vlakke panelen woodgrain of glad
  • cassette(glad)

Voor horizontaal breed en vlakke panelen zijn er specials beschikbaar Goud eiken , Donker eiken , Mahonie , Satin Wit , Satin Grijs , Satin bruin en Satin Dark Grijs

De stijlen en bovendorpel zijn van thermisch verzinkt staal tevens worden ze voorzien een grondlak in RAL 9016. Aan dit frame worden de verticale (enkel), de horizontale looprails (dubbel) en de bovenliggende torsieveren bevestigd.
Tussen de horizontale looprails wordt een dwarsligger geplaatst voor extra stabiliteit. De torsieveren worden boven aan het hoekkozijn bevestigd. Het kozijn is uitgevoerd met rubber afdichtingsprofielen.

Beslag:
Solide vergrendelmechanisme, slotkast, veiligheidscilinder (europrofiel), zwart kunststof krukset en bevestigings- en ophangmateriaal.

Lichttoetreding Novoferm:
ISO45 sectionaaldeuren kunnen worden uitgevoerd met verschillende typen lichtopeningen vensters, rechthoekig volglaspaneel in aluminium omranding met diverse beglazingen.

Loopdeur video

De Novoferm iso 45 kan worden voorzien van een loopdeur, dit is handig wanneer u vaak te voet of met de fiets de garage in of uit wilt. Met de lage dorpel van maar 24mm en een 90 cm brede loopdeur is zelfs de klikobak of kruiwagen geen probleem. Tevens kan de loopdeur worden voorzien van een meerpuntsvergrendeling voor een extra sterke sluiting.

sectionaaldeuren-4

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 769008 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)