U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Novoferm sectionaal… » Novoferm ISO20

20 mm dikke geïsoleerde Novoferm ISO20 sectionaaldeur

De nieuwste technieken hebben ervoor gezorgd dat de Novoferm ISO20 zich vederlicht en fluisterz.acht laat openen en sluiten

Meer gebruikscomfort met de ISO 20

Ruimtewinst:
Aangezien hij bij het openen onder het garagedak schuift, verliest men geen ruimte in de garage en biedt de deur een maximale opening.

Meer warmte:
De 20mm dikke isolatie van CFK vrij polyrethaan hardschuim met een uitstekende K-waarde van 1W/m2 K houdt kou buiten en warmte binnen. De dubbelwandige stalen secties maken deze sectionaaldeur bovendien extra stabiel. De deuren worden voorzien van vierzijdige EPDM-afdichtingsprofielen, dit voor het beste thermisch rendement.

Meer veiligheid:
Een gedegen vergrendeling en een veiligheidscilinder beschermen optimaal tegen inbraak. Verder is de Novoferm ISO20 voorzien van de unieke vingerklembeveiliging en is het verenpakket beschermd door een stalen geleideprofiel.Beschermende keerschijven en robuuste scharnieren compementeren het veiligheidsplaatje.

Meer bedieningsgemak:
De technisch verfijnde en duurzame onderdelen van de Novoferm ISO20 garanderen een jarenlang zorgeloze bediening: stevige kabelbevestiging, dubbele trekkabel en sterk drievoudig verenpakket.

Past altijd:
Zowel in nieuwe als bestaande garages. Dankzij de nieuwe, bijzonder smalle, maar toch stabiele stalen kozijnen neemt de ISO20 nauwelijks ruimte in. Ook aan de bovenzijde bespaart men ruimte vanwege de geringe inbouwhoogte. Door een ruime keus in afmetingen en een geringe benodigde inbouwruimte is de deur geschikt voor vrijwel alle locaties.

Deurmotieven:
De Novoferm ISO20 is leverbaar in horizontale smal en brede woodgrain (houtnerfstructuur) profilering. Voor de ISO 20 is ook een vlak gladde uitvoering.De deuren zijn verkrijgbaar in wit (RAL 9016) . De kozijnen worden eveneens in wit geleverd, zonder structuur. Uiteraard kunnen ze in alle kleuren worden gespoten.

Novoferm ISO20

 

sectionaaldeuren-4

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

 

Novoferm sectionaaldeur

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)