U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Novoferm Kanteldeur… » Novoferm kanteldeur

De enkelwandige Novoferm kanteldeur is de voordeligste kwaliteits garagedeur.

Een Novoferm Kanteldeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm enkelwandige stalen Kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de Kanteldeur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

De Novoferm enkelwandige stalen Kanteldeur zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere Kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar. De deur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst.

De Novoferm Kanteldeur is uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen 2*.

Er zijn twee verschillende typen kanteldeuren verkrijgbaar; de Komfort en de Magnum. Het verschil zit in de breedte van de garagedeur. Type Komfort is geschikt voor kanteldeuren tot 3 meter breed en type Magnum voor kanteldeuren tot 5 meter breed.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Novoferm kanteldeuren

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)