U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Hormann Kanteldeure… » Hormann kanteldeur

De enkelwandige Hormann kanteldeur is de voordeligste kwaliteits garagedeur.

Een Hormann Kanteldeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom zijn alle Hormann enkelwandige stalen Kanteldeuren geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de Kanteldeur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

De Hormann enkelwandige stalen Kanteldeur zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en vrijwel alle RAL-kleuren. Bij iedere Kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur leverbaar. De deur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een LED-Lichtlijst.

De Hormann Kanteldeur is uit te rusten met een extra beveiligingsset ten behoeve van het Politie Keurmerk Veilig Wonen 2*.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Productdocumentatie

Hormann Kanteldeur
Novoferm kanteldeuren

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)