U bevindt zich hier: Home » Garagedeur » Garagedeuren met… » Easyport geïsoleerd…

Met Easyport geïsoleerde kanteldeur kiest u voor een praktische, comfortabele en betaalbare garagedeur. De Easyport® is de eerste geisoleerde kanteldeur die leverbaar is met een loopdeur tegen een betaalbare prijs!

Praktische en kostenbesparende Easyport® 
De ingebouwde loopdeur van wel 90 cm kan links of rechts geplaatst worden en is erg praktisch. Met fiets of grasmaaier kunt u eenvoudig naar binnen en buiten gaan, zonder de hele Easyport garagedeur open te hoeven doen. Daarnaast bieden de Easyport® garage- en loopdeuren optimale isolatie. Dat scheelt aanzienlijk in de energiekosten en bovendien kunt u zo lekker warm klussen!

Optimale isolatie Easyport®
De Easyport bestaat uit 20mm polyurethaanschuim tussen 2 platen wit gelakt (grondlak RAL 9016) gegalvaniseerd staal, Isolatiecoëfficient van het Easyport® paneel 1w/m2K.

Rondom de Loopdeur zit een rubberafdichting ook het deurblad sluit boven en onder met een rubberafdichting, de zijkanten zijn voorzien van borstels voor een zo goed mogelijke afdichting. De schanieren van de loopdeur zijn uitgerust met dievenklauwen. Tevens kan de loopdeur als de garagedeur eenvoudig zonder sleutel worden vergrendeld als ontgrendeld. Het deurblad word vergrendeld door middel van een sterke 2 punts vergrendeling onder in het kozijn.

Extra opties Easyport® 

  • diverse typen vensters
  • cassettepatroon of verticale profilering in woodgrain
  • afwerking in RAL-kleur naar keuze
  • geanodiseerde aluminium deurkruk

Veiligheid
De Easyport® beschikt over efficiënte vergrendeling dankzij:

  • 3 sluitpunten op de loopdeur
  • 1 sluitpunt op de garagedeur
  • bijkomende vergrendeling op de bovendorpel voor handbediende deuren (optie)
  • de vergrendeling en de hardheid van de panelen maken de deur veilig tegen inbraak.
  • de Easyport® garandeert ook de veiligheid van de gebruikers.
  • de garagedeuren zijn verzekerd door twee reeksen van 3 of 4 laterale trekveren (afhankelijk van de deur). De deur gaat daarmee gelijkmatig op en neer.

folder easyport

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0167 – 769008 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

 

Productdocumentatie

Easyport
Novoferm easyport

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)