U bevindt zich hier: Home » Garagedeur met loop…

Vandaag de dag worden garages allang niet meer alleen gebruikt om een auto in te stallen. Vaak worden er fietsen in gezet of een garage wordt gebruikt voor het opslaan van spullen. Dan is het niet zo handig dat er alleen een grote deur in de garage zit. Een mooi alternatief is een garagedeur met loopdeur. Op deze manier loop je gemakkelijk de garage in en uit zonder de hele garagedeur te hoeven openen.

Garagedeur met kanteldeur

Ook bij deze garagedeuren met loopdeur is veel mogelijk. Een optie waar veel mensen voor kiezen, is de kanteldeur. Deze klassieke deur opent net als een reguliere deur helemaal, waardoor je snel in en uit kunt lopen. Heb je momenteel een sectionaaldeur, dan kan ook hierbij een loopdeur aangebracht worden, zoals in het midden van de deur of aan de zijkant. Wij informeren je graag over onze garagedeuren met loopdeur, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken over de deur die het best bij jouw wensen passen.

Meer specialistisch advies omtrent garagedeuren

Wanneer je je momenteel oriënteert op het aanschaffen van een nieuwe garagedeur, dan heb je heel wat mogelijkheden en dus ook keuzes die je dient te maken. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op voor nog meer bruikbare tips.

Contact
Geerts Garagedeuren is je graag van dienst met advies, informatie of een vrijblijvende offerte. Uiteraard staan wij je altijd graag te woord. Bel naar 0167 – 769008 / 06 – 24 66 48 76 of mail info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)