U bevindt zich hier: Home » Garage roldeur in…

Met een Roldeur in Roosendaal creëer je meer ruimte in uw garage. Ook houd u uw plafond vrij. Is dit voor u belangrijk.Dan is een roldeur iets voor u. Doordat de deur verticaal wordt opgerold, verliest u namelijk geen ruimte in uw garage. Of u nu op zoek bent naar een elektrische roldeur voor uw garage of een traditioneel handmatig bedienbare kanteldeur zoekt. wij kunnen u helpen.Zo leveren wij onder andere de bekende Alukon roldeur. Dit is een geïsoleerde elektrisch bedienbare deur. Dit type deur kan in alle garages worden gamonteerd waar men geen geleiderails in de garage wilt hebben of misschien zelfs geen ruimte voor heeft.

Geïsoleerde garage roldeur in Roosendaal

Deze geïsoleerde roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke railzen en geleiders aan het plafond in de garage, waardoor er dus meer vrije ruimte over blijft. Roldeuren zijn standaard elektrische met afstandsbediening. Zo kunt u de garage roldeur in Roosendaal openen en sluiten zonder uit de auto te hoeven stappen. Soms wordt een gewoon rolluik toegepast door zonwering bedrijven, maar deze zijn te zwak en hierdoor niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt voor een garage roldeur in Roosendaal of omgeving. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

Roldeur in Roosendaal

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)