U bevindt zich hier: Home » Garage Roldeur in…

Met een Roldeur in Etten leur creëer je meer ruimte in uw garage. Ook houd u uw plafond vrij. Is dit voor u belangrijk.Dan is een roldeur iets voor u. Doordat de deur verticaal wordt opgerold, verliest u namelijk geen ruimte in uw garage. Of u nu op zoek bent naar een elektrische roldeur voor uw garage of een traditioneel handmatig bedienbare deur zoekt: wij kunnen u helpen.

Zo leveren wij onder andere de bekende Polynorm roldeur. Dit is een geïsoleerde (elektrisch bedienbare) deur. Dit type deur wordt voor garages gebruikt waar isolatie geen rol van betekenis heeft en waar men geen geleiderails in de garage wilt hebben om zoveel mogelijk ruimte vrij te houden.

Geïsoleerde garage roldeur in Etten leur

Deze sterke geïsoleerde roldeur sluit de garage rondom af en heeft geen hinderlijke railzen en geleiders in de garage, waardoor er dus meer vrije ruimte over blijft. Roldeuren zijn standaard elektrische met afstandsbediening. Zo kunt u de garage roldeur in Etten Leur openen en sluiten zonder uit de auto te hoeven stappen. Soms wordt een gewoon rolluik toegepast door zonwering bedrijven, maar deze zijn te zwak en hierdoor niet geschikt om te functioneren als een garagedeur.

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies, informatie of een offerte wilt voor een garage roldeur in Etten leur of omgeving. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button

 

Roldeur in Etten Leur

Contactformulier (niet voor offerte-aanvraag)