We stellen u graag voor aan de Fibaro Homecenter 2. De Fibaro hc2 is het meest luxe Z-wave systeem. De hc2 tovert uw woning om in een slimme woning. Het werkt in combinatie met alle Z-wave modules van Fibaro. Maar ook met andere slimme apparaten als de Philips Hue bridge om uw Hue lampen te bedienen of de Nest thermostaat om uw kamertemperatuur te regelen.De Fibaro Homecenter 2 kan na het activeren uw GPS op uw telefoon uitlezen en kan de kachel hoger zetten als u van uw werkplek vertrekt en schakelt hij het licht aan als u de straat in rijd. Hij kan uw favoriete muziek aanzetten als u binnen stapt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit zijn voorbeelden van wat u met de Fibaro Homecenter 2 kunt automatiseren.

 

Uitstraling Fibaro Homecenter 2

De Fibaro Homecenter 2 is voorzien van een degelijke aluminium behuizing. De Solide behuizing geeft een goede impressie van de veelzijdige en krachtige kant die aan de binnenzijde is geplaatst van dit stukje techniek.

Super Hardware

De Fibaro HC2 heeft een krachtige Intel Atom 1,6Ghz processor.
De snelle processor zorgt voor een soepel bedieningsgemak en een vlekkeloze werking van het Z-wave systeem. Dit maakt hem tot een van de snelste domotica systemen, de concurrerende systemen moeten het met beduidend minder rekenkracht doen. In de praktijk blijkt dat mensen steeds meer (niet) Z-wave apparaten zoals de Nest aan willen sturen. Door de snelle processor kan deze controller het met gemak bijbenen.

4GB MLC Backup Disk
De Fibaro Home Center 2 heeft zijn eigen “recovery usb stick” die de back-up bewaard van elke unieke Z-wave gateway. Dit beschermt elk systeem ook voor ongeautoriseerde toegang. Met de “system recovery” kunt u een back-up terugzetten.

1GB RAM geheugen en 2GB SLC Hard Drive
Een groot geheugen van 1Gb geheugen in combinatie met de 1.6 Ghz processor dragen zorg voor een prettige snelle gebruikerservaring. Dit is erg prettig wanneer u veel programma’s en apparaten toevoegt.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=E_BMalKGGIo[/embedyt]

Contact
Geerts Garagedeuren is u graag van dienst wanneer u advies of meer informatie wilt over de Fibaro Home center 2. Uiteraard staan wij u altijd graag te woord. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0168 – 700555 / 06 – 24 66 48 76 of te mailen naar info@geerts-garagedeuren.nl.

contactformulier-button